Het perfecte Tinder-profiel

Ik ga eerlijk zijn, ik weet niet waar ik moet beginnen met deze post.
Ik zit nu een tweetal weken op tinder en ja ik swipe, ik swipe veel, maar wel naar links.
HEREN, wat is dit??? In hemelsnaam, wat voor profielen kom ik toch tegen?

Ik kan dus niet anders dan een extra post te plaatsen deze week. Want dit MOET anders.
Hier moet iets aan gedaan worden. En ik ga jullie helpen!
O ja en ook jullie vrouwen, bij jullie moet er ook iets veranderen! Maar ik moet wel toegeven dat het bij de mannen erger gesteld is dan bij de vrouwen. Sorry guys.

Ik heb me op tinder even ingesteld als man op zoek naar vrouwen, zodat ik hier ook eerlijk een oordeel over kon maken.
En ik moet zeggen DAMN er zijn leuke, knappe vrouwen op de markt!
Komaan mannen, SPICE up your game!

Dus de dingen die ik tegenkom:

Donkere, onduidelijke, onscherpe foto’s – Ik begrijp de bedoeling zelfs niet waarom deze op je profiel staan.

De “ik steek mijn tong uit” foto  – Ja… wat kan ik zeggen?… Kies gewoon een andere foto alsjeblieft!

Elke foto met een zonnebril – Ik bedoel, ben je superman ofzo? Zijn je ogen lasers? NEEN! Laat je ogen toch zien!
Er is niets mis met 1 foto met zonnebril, maar toch niet al je foto’s. ?

Close-up foto’s, VEEL TE CLOSE-UP foto’s – Alsof ik al word besprongen door de telefoon. Liefste mannen en vrouwen, dit is alles behalve flatterend. Je wilt niet weten hoeveel neusgaten ik van dichtbij al heb gezien, op tinder!

3 keer dezelfde foto of zelfs meer – What’s the point? Zoek de 7 verschillen???

5 keer dezelfde selfie maar gewoon uit een andere hoek getrokken – Wauw zijn dat de enige foto’s die je van jezelf hebt?

Duckface – I mean, really? Moet ik het echt uitleggen? JA OOK MANNEN! Neen wij willen niet gekust worden via het scherm.
Ik denk dat de meeste vrouwen toch al beseffen dat mannen een duckface zeker niet aantrekkelijk vinden.

Snapchat-filters – Vooral bij vrouwen dan, Waarom toch? Ja, we weten allemaal dat we er beter uitzien als varken of konijn. Op tinder moet je echter toch wel echt iets meer diepgang tonen. En voor mannen is dit al helemaal fout!

Oke dit zijn de dingen die ik bij zowel bij mannen als vrouwen tegenkom. Dit zijn niet de ergste dingen, JA het kan erger!

Met een fles drank – Wel ja, jij bent de man van mijn leven, jij mag de vader worden van mijn kinderen! NOT!

Bloot bovenlijf foto’s – Oke, je hebt spieren, mooi, aangezien je er zo mee pronkt heb je waarschijnlijk weinig te vertellen? Want als je echt iets te vertellen hebt, dan zet je wel andere foto’s, toch? Dat mooie lijf hoeft echt niet iedereen te zien. Het mag best wat exclusiever.

De spiegel-selfie – Verschrikkelijk, echt een afknapper, een man die van zichzelf een foto neemt in de spiegel… Heb je geen vrienden die een leuke foto van je hebben? Kom je nooit Japanners tegen die een foto kunnen nemen als je ergens op een leuke locatie bent? Echt stop onmiddellijk met dit gebeuren! Wis NU deze foto’s ook maar gewoon uit je GSM!

De bloot bovenlijf-spiegelselfie Thinking Face on Google Android 8.1 Neen, neen, neen… Gewoon NEEN!

Dit zijn zowat de ergste dingen die ik tegenkom. En dan heb ik het nog niet over profielen zonder foto, 1 foto (van weet ik veel welke cartoon) of gewoon een zwarte foto. Ik kan me wel voorstellen dat deze mensen 0,0 likes krijgen. Mensen die zelfs niet proberen kan ik helaas niet helpen.

Oke, nu we weten wat er vooral niet als foto’s moet gebruikt worden. Ga ik jullie vertellen hoe dat perfecte tinder-profiel eruit ziet? Welk profiel doet iemand onmiddellijk naar rechts swipen?

Iedereen heeft hobby’s, doet af en toe iets leuks, komt wel eens buiten of gaat op reis. Dit zijn de dingen die je wilt delen. Je krijgt 6 foto’s die je kan zetten, 6 foto’s om te vertellen wie je bent. Want geef toe, we kijken allemaal eerst naar de foto en dan pas naar het profiel. Dus je moet de persoon aan de andere kant van het scherm helemaal onder de indruk brengen door 6 foto’s. Wie ben je, wat doe je graag, waardoor ben je gepassioneerd?

Varieer in je foto’s. Laat verschillende delen van je persoonlijkheid en interesses zien.
Wees gelukkig op je foto’s, jij bent toch ook blij dat je op tinder zit? 😉

Zorg dat je een goede eerste indruk maakt. Tinder is al een medium waardoor je een stap overslaat. Je hebt niet de kans om die eerste spark te voelen wanneer je in iemands ogen kijkt. Je moet dus eigenlijk een leuke energie uitstralen via je profiel. Je moet ervoor zorgen dat een vrouw of man een spark krijgt via je profiel.

Ben je een avontuurlijk iemand, laat dit dan zien! – bv skydiven, foto op de top van een berg, …

Ben je een dierenvriend, heb je huisdieren? Zet dan een coole grappige foto met je huisdier.

Heb je kinderen, deel een leuke foto. Degene die links swipt omdat je kinderen hebt, is toch de foute voor je. Wees trots op je kinderen.

Zet ook niet meer dan 1 selfie, beter iets minder foto’s dan dat 3 van de 6 selfies zijn.

Een of meerdere leuke vakantiefoto’s, voor degene die het echt niet kunnen laten om hun bloot bovenlijf te laten zien, dit is je moment. Voor de vrouwen, neen wij zetten geen bikini-foto’s. Wij willen niet al onze kaarten op tafel leggen. Dat bikini-lijf mag je best houden voor een later moment. Je wilt niet dat een man naar rechts swiped voor je lichaam.

Tot slot zet je bij  “over mij” iets leuk over jezelf, je hobby’s bijvoorbeeld en in het kort wat je zoekt. Niet te veel, hou het wat mysterieus, maar zet wel iets. Anders lijkt het of je niet interessants over jezelf hebt te vertellen.

Tot maandag en vergeet niet: Wees steeds jezelf! Crown on WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *