“Once Upon a Date”

Iedereen kent het wel, je hebt een date en het is jouw beurt om een leuke activiteit te bedenken of jij moet als man een originele eerste date verzinnen.
Je begint wat te stressen, zweten, na te denken en het verdere proces ziet er ongeveer zo uit:

Je tikt in op google: “First date ideas”

Je krijgt heel wat pagina’s met zeer veel ideeën waardoor je net nog meer gaat twijfelen.
In godsnaam wat moet ik kiezen, wat vindt hij/zij leuk?
Je whatsappt dan maar naar vrienden/vriendinnen of zij geen tof idee hebben, want je wilt toch wel een goede indruk maken, maar ook zij kunnen je niet verder helpen. HELEMAAL STRESS… Wat nu?

Wel ik wil jullie graag wat leuke ideeën geven. Maar first things first. Want hoeveel impulsieve en zotte eerste dates ik ook heb gedaan, zijn er toch wel wat regels te volgen. Ik ben niet voor niets na mijn impuslieve, gekke dingen toch terug single geworden.

Wanneer je elkaar nog niet kent, nooit gezien hebt of nog geen echt (face 2 face) gesprek hebt gehad, dan kan je best als eerste date gewoon iets gezellig gaan drinken. Uiteraard niet in een bar met luide muziek. Dus een leuke plek, een goed glaasje wijn, pintje of koffie en een toffe babbel.
Perfecte setting voor een eerste date.

Wanneer je na deze avond het gevoel hebt dat je nog niet bent uitgepraat, zal er wel een tweede date volgen. Als het gevoel wederzijds is welteverstaan.
Laat er een week overgaan. Stuur af en toe een smsje en spreek voor de volgende date af om iets lekkers te gaan eten. Dan kan je zijn/haar tafelmanieren keuren Winking Face on Apple iOS 11.2.
Als vrouw kleed je je op (jurk of rok met een hakje) en de gesprekken zullen ook al wat diepgaander zijn. Met andere woorden, je leert elkaar kennen op een volgend niveau.

Normaal gezien zal je tijdens deze date wel merken of er echt potentieel in zit. Wanneer er na deze avond een vonk is, kan je het daten verder zetten met leuke activiteiten. Hoe je weet of er een vonk is? JA KUSSEN hé! Ja, je leest dat goed, je moet kussen op de tweede date. Niet elkaar heel de avond aflekken natuurlijk, maar toch gewoon een eerst kus of twee Winking Face on Apple iOS 11.2. Je moet toch weten of er die chemische reactie ontstaat in je lichaam wanneer je lippen voor de eerste keer de zijne/hare ontmoeten.

Neen dit wil niet zeggen dat je bij zijn of haar thuis moet belanden! Gewoon een goede kus volstaat om te voelen wat er moet gevoeld worden.
Als je iemand goed wilt leren kennen, dan kan seks wel even wachten.
Zeker wij vrouwen mogen onze “hoofdprijs” niet te snel afgeven. Een man verliest heel snel de interesse als je te snel seks hebt met hem. Vindt hij je de moeite, dan kan hij wel wachten!

Ken je elkaar al even of jullie zijn al jaren vrienden? Dan veronderstel ik dat jullie al wel eens iets samen gedronken hebben. Time to take shit to the next level!

Hier zijn wat leuke ideeën wat je kan doen als derde, vierde, vijfde,… date:

Herfst Fallen Leaf on Apple iOS 11.2 – Winter: Snowflake on Google Android 8.1

 • Pretpark met halloween of Efteling in de winter
 • Indoor Snowboarden
 • Schaatsen
 • Wandeling in de sneeuw (bv: Baraque Michel,prachtige wandelroutes en je kan ervoor
  of erna iets lekkers gaan eten)
 • Indoor skydiving
 • Kerstmarkt
 • Indoor mini-golf
 • Kunstgalerie bezoeken
 • Indoor muurklimmen
 • Bowlen
 • Escaperoom (heel goed om te zien of je kan samenwerken Winking Face on Apple iOS 11.2)
 • Salsabar
 • Melkerij Peerdsbos
 • Wandeling en erna opwarmen in een winterbar
 • Herfstwandeling en erna kastanjes poffen
 • Indoor karting

Lente Tulip on Apple iOS 11.2 – Zomer Sun on Apple iOS 11.2:

 • Pick-nick ( my favorite)
 • Wandeling in de ardennen
 • Paardrijden
 • Dagje naar het strand
 • Dierentuin
 • Pretpark
 • Gaan wandelen met een hond uit het asiel
 • Kajakken
 • Mini road-trip (neem bv een tent mee, maak er iets avontuurlijk van)
 • Kampvuur
 • Sterren kijken (Wel best ergens waar er weinig lichtvervuiling is)
 • Geocaching (Echt super leuk om te doen!)
 • Mini-golf
 • Maak een outdoor-cinema
 • Dagje fietsen
 • Vintage markt – rommelmarkt – Zuidmarkt te Brussel (tip van een goede vriend van me)
 • Dagje verdwalen in een stad (gooi een pijl naar de kaart van België en rij daarheen)
 • Outdoor karting

KLEINE TIP: Je gaat voor een eerste, tweede of derde date niet naar een sauna of ergens zwemmen.
Stelt een man dit voor, dan is dit hoogstwaarschijnlijk om je lichaam te keuren. Dat willen we dus niet!

Mijn eigen date tops en flops:

Het meest originele en gekke dat ik ooit heb gedaan als eerste date was Disneyland. Maar vooral de manier waarop… Dit is al een paar jaar geleden en was met iemand dat ik had leren kennen tijdens het uitgaan. We hadden afgesproken om iets te gaan eten. Het begon al met in het eerste restaurant dessert te eten omdat er voor de rest niet echt iets naar onze goesting was, om erna in een ander restaurant hoofdgerecht te gaan eten. Het was een enorm leuke babbel en we hadden beide geen zin om naar huis te gaan. Hij vroeg aan mij wat ik nog wilde doen en ja, ik ben nogal een impulsief persoon, dus ik antwoord: “Ik wil naar Disneyland” en dat vond hij wel een goed idee. Ik ben thuis spullen gaan halen en hij uiteraard ook. Hij heeft me opgepikt en we zijn richting Parijs vertrokken. Onderweg heb ik dan maar een hotel geboekt in de buurt van Parijs en de volgende dag zaten we in Disneyland. Best wel crazy maar wel zeer memorabel. En neen in het hotel is er niets gebeurd, ja hij heeft geprobeerd, maar jullie weten toch, I’m not that type of girl Winking Face on Apple iOS 11.2.

Een andere leuke eerste date was verkleed als Indiana Jones naar de zoo van Antwerpen. Ja er waren heel wat mensen die zeer raar keken maar dit was zo leuke date. We hadden ook snorkels mee om in het aquarium gedeelte hiermee rond te lopen en zo naar de vissen te kijken. Het is iets super onnozel en ik was toen wel heel wat jonger maar wij hebben ons echt kapot gelachen en uiteindelijk is dat toch de bedoeling van een date?!

Een escaperoom heb ik zelf ook al gedaan als een van de eerste dates (mijn idee ook). Het was de eerste keer dat ik een escaperoom deed. Tijdens dit uur kan je absoluut geen masker opzetten. Je kan niet anders dan helemaal jezelf zijn. Dit is ook een test of je in staat bent om samen te werken en je een uur tezamen in een kamer kan spenderen (er hangen camera’s Winking Face on Apple iOS 11.2 )

Ja ik heb ook date-flops Face With Rolling Eyes on Apple iOS 11.2, hier gaan we dan.

Ja een standaard fout is naar de cinema gaan als eerste date (niet mijn idee). Als je elkaar wilt leren kennen heb je niets in een cinema te zoeken. Een cinema is echt iets om vanaf date 10 ofzo te doen. Als je dan toch naar de cinema gaat is het geen slecht idee om de vrouw ook een (lees DE) keuze te laten voor de film. Just Saying Winking Face on Apple iOS 11.2.

Een andere dateflop, ik ben is iets gaan drinken in Brussel met een tinderdate. De locaties was super leuk maar de date… man man man… Hij kwam om te beginnen al veel te laat, als in 30 minuten. Zijn trein had vertraging ofzoiets, ja oke dat kan gebeuren. Dus uiteindelijk komt hij aan en we wandelen richting een leuke bar waar het gesprek kan beginnen. Een gesprek met als 1 onderwerp: Hijzelf! Hij kon alleen maar over zichzelf praten en over de vele vrouwen die al had gehad en hoe hij eigenlijk toch wel iemand serieus wou maar dan toch ook weer niet. Ik heb mezelf gewoon heel de tijd zitten afvragen wat ik daar in godsnaam deed. Nu versta me niet verkeerd, het was een heel knappe gast. Maar dan mag je nog de mooiste man ter wereld zijn, dit was het absoluut niet. Zo ongezellig… Uiteindelijk ging ik de trein terug nemen en hij is zelfs niet mee tot aan mijn perron gewandeld. Dating skills waren duidelijk niet een van zijn talenten. Ondertussen is of was hij samen met een collegaatje van mij. Speak-No-Evil Monkey on Apple iOS 11.2

Nu ik kan ook de bal al eens misslaan, zelden, maar het gebeurd.
Ik had een super leuke date gepland, een rondleiding door de wintertuin van Ursulinen. Ja, het is een prachtige locatie en als je alle 2 wel kunst en mooie gebouwen weet te appreciëren, kan dit een leuke date zijn. Nu wat gebeurd er, wij krijgen als gids een gepensioneerde leerkracht.
WACHT correctie, een gefrustreerde gepensioneerde leerkracht. Die man dacht echt dat hij een groep leerlingen van de lagere school bij zich had. Hij praatte enorm veel over zichzelf en wanneer iemand uit de groep iets zei, wist meneer het telkens beter. Om dan nog maar te zwijgen over het tempo van de rondleiding, een slak gaat zelfs sneller. Ik denk dan van “Hey met deze date ga ik super origineel uit de hoek komen, zwaar punten scoren” NOT! Ja het was origineel maar zo saai dat wij letterlijk zijn gaan lopen (spannendste deel van de namiddag). Thank God dat ik kan koken en het zo nog kon goedmaken. In ieder geval, moest er nog een date volgen, ik durf geen voorstel meer te doen Grinning Face With Sweat on Apple iOS 11.2.
Hoewel ik eigenlijk nog een heel leuk idee heb, maar als ik dat hier al zet, dan verklap ik het al Winking Face on Apple iOS 11.2Shushing Face on Apple iOS 11.2.

Dat is zowat hetgeen ik wil delen met jullie vandaag Smiling Face With Smiling Eyes on Apple iOS 11.2.

Moesten jullie nog leuke ideeën hebben mogen jullie deze zeker in de comments achterlaten.

Tot volgende week maandag.

Comments

 1. Peter

  Goed materiaal! Ook een leuke: naar de videogame Arcade (Gamestate in Kerkrade is echt een leuke) of een Virtual Reality sessie.

  1. Post
   Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *