ThirtyandSingle is back

Na een lange zomer en halve herfst is het zover. Thirtyandsingle is terug.

Allereerst wil ik beginnen met goed nieuws, de “singlewereld” heeft er een fantastische vrijgezel bij en daarmee heb ik het niet over mezelf.

 

Ik heb het over de geweldige kerel waar ik 8 fantastische maanden mee heb beleefd maar helaas waren er bepaalde verschillen die maakte dat we niet compatibel zijn. Ik heb dan ook beslist er een punt achter te zetten.
Desalniettemin heeft hij een speciaal plaatsje in mijn hart. Het is niet gemakkelijk je toekomstplannen en dromen, die je samen met iemand hebt gemaakt, los te laten. Zeker niet met iemand als hem, want ik heb het geluk gehad deze fantastische man te mogen liefhebben. Maar ik was niet in staat hem het geluk te geven dat hij verdient dus laat ik dat liever aan iemand over die dat wel kan. De vrouw die hem voorgoed aan de haak weet te slagen, is one lucky girl!

Zoals elke breuk is dit voor mij een periode van weer tot mezelf te komen en genieten van momenten met vrienden.
Ik heb op deze 2 weken al leuke mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt en me vooral kapot geamuseerd Partying Face on Apple iOS 12.1.

Uiteraard heb ik al berichtjes gekregen van mannen die doorhebben dat ik weer vrijgezel ben… Sorry guys, daten met potentiële nieuwe partners, daar ben ik voorlopig echt niet aan toe.

Het is terug tijd om leuke dingen te doen!
Terug te bloggen, meer te bloggen! Want ik heb toch een paar belangrijke fans in de steek gelaten! Maar ik ga het goedmaken Winking Face on Apple iOS 12.1.

 

Dit was het voor vandaag! See you soon.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *